Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden

Het culturele aanbod is belangrijk voor de woonomgeving. En met behulp van de financiële steun van lokale ondernemers hebben wij in de afgelopen jaren prachtige concerten kunnen programmeren! En we programmeren niet alleen jazz!
Getuige het enthousiasme en de gestaag groeiende bezoekersaantallen voor de  Jazz’n Eersel concerten blijkt dat de toegankelijkheid en de variatie als bijzonder positief wordt ervaren. Jazz’n Eersel heeft in de regio haar bekendheid en er is nu ook ruime aandacht van de media.

Wij willen het publiek graag eens wat anders laten horen dan die zielloze bonkerdebonkmuziek. De programmering is toegankelijk en absoluut geen piep-knor-knal muziek. En wij willen de entreegelden graag zo laag mogelijk houden. Het zal zonder meer duidelijk zijn dat financiële bijdrage van sponsoren hierin mede bepalend is.
Als sponsor steunt u een cultureel doel, krijgt u exposure voor uw bedrijf of organisatie voor zowel de Kempische gemeenschap als voor uw relaties en u maakt onvergetelijke concerten mogelijk!
In deze tabel (link) vindt u een overzicht van de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Wij wijzen daarbij graag op de advertentiemogelijkheden in onze ‘glossy’, de vierkleuren programmagids die elk jaar met veel enthousiasme wordt ontvangen in de regio!

Mocht u verder vragen hebben of een afspraak willen maken, kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

Klik hier om het overzicht met de mogelijkheden te downloaden