Events

Events

SHIRLEY DAISY TRIO

  • Datum:2018-05-27
  • Tijd:14:30 uur
  • Locatie:De Muzenval, Eersel
  •  Gratis toegang

In samenwerking met ‘Zondagmiddag Live’ in de Muzenval ontvangen wij op zondag 27 mei het Shirley Daisy Trio, met Shirley Spoor als vocaliste, Wim Ninaber op saxofoon en Erwin Beijersbergen op gitaar.
Het Shirley Daisy trio combineert een eigentijdse uitstraling met het heerlijke jazzy gevoel van vroeger. Ze frissen oude klassiekers op, maken jazz versies van bekende pop-liedjes en spelen natuurlijk ook eigen repertoire.

SHIRLEY SPOOR

Shirley Spoor studeerde drie jaar Jazz, maar uiteindelijk is zij in 2010 afgestudeerd aan de popafdeling van Codarts. Zij is bij het grote publiek nog steeds bekend als zangeres van Adlicious. Daarmee nam ze deel aan the X-factor UK en in 2011 zijn ze als 2e geëindigd bij de Nederlandse X-factor.

WIM NINABER 

De meester van de saxofoon in Delft, Wim Ninaber, tevens dirigent van meerdere  Big Bands, weet bij elke gelegenheid een sterk staaltje ‘sax’ aan het publiek ten gehore te brengen. Ninaber speelt in kleine en grote formaties met vele bekende jazzmuzikanten en weet altijd zijn verschijning en eigen manier van blaaswerk de aandacht naar zich toe te trekken.

ERWIN BEIJERSBERGEN

Heeft zich al jaren toegelegd op vooral het begeleiden van vocalisten en solisten. Hij weet dan ook als geen ander een sfeer op te pikken of juist te sturen en dit te vertalen op zijn instrument; de gitaar. De steeds groeiende groep jazzliefhebbers die hem gehoord hebben en volgen weten dat de gitaar een verlengstuk is geworden van zijn persoon. Humor en een meeslepende swing zijn dan ook kenmerkend.

Het Shirley Daisy Trio weet als geen ander hoe belangrijk het is om op het podium eenheid en energie uit te stralen. Met gigs waarin je samenwerkt, elkaar aanvult en elkaars energie overneemt staat dit trio garant voor een voor het publiek onvergetelijke muziekmiddag!

Kom genieten, aanvang concert 14:30 uur. Toegang gratis!