Events

Events

NIGHTCATS BIGBAND FT HERMINE DEURLOO

  • Datum:2018-04-07
  • Tijd:20:00 uur
  • Locatie:De Muzenval, Eersel
  •  Kaarten

 

The NightCats BigBand heeft voor de vierde editie van het openingsconcert van het seizoen haar repertoire weer uitgebreid, vernieuwd en verfrist. De ontspannen werksfeer tijdens de wekelijkse repetities en de repetitieweekenden zorgt voor een kwalitatieve groei waarbij iedereen zich kennelijk ‘als een vis in het water’ voelt.

In de voorgaande jaren maakte dit orkest met haar concerten al diepe indruk. Het palmares van de succesvolle, en voortijdig uitverkochte, concerten met jazzgrootheden als Greetje Kauffeld, Ronald Douglas en Frits Landesbergen hebben aangetoond dat deze Eerselse muzikanten samen gestalte kunnen geven aan bijzondere muzikale projecten die kwalitatief niet onderdoen voor de concerten in de Nederlandse ‘grote’ zalen zoals Concertgebouw, Paradiso of wellicht zelfs wel de ZiggoDome…

Op 7 april maakt u kennis met Hermine Deurloo. De herinnering aan de mondharmonica van Toots Thielemans zal nooit helemaal weggaan maar in Hermine is een waardige opvolger gevonden. Zij toont aan dat we met de chromatische mondharmonica een volwaardig jazzinstrument te maken hebben!

Bovendien zal VJ Noralie (bekend van de fabelachtige GLOW-presentatie in het PSV stadion) super gave visuals op de beats van de NightCats vertonen waardoor, naast de muziek, ook beelden aan een uitzonderlijke concert ervaring bijdragen!

Met de meesterlijk tonen van de chromatische harmonica door Hermine Deurloo en de passende visuals door Noralie is een uitzonderlijk rijk en gevarieerd programma samengesteld. Dit mag u beslist niet missen!

Tickets voor het jaarconcert van de NightCats BigBand op zaterdag 7 april 2018 in de voorverkoop bij www.muzenval.nl voor € 12,- (exclusief servicekosten) verkrijgbaar. Ook beschikbaar bij de leden van de band. En wees er snel bij, want op is op!

SCC De Muzenval in Eersel.
Aanvang concert 20:30 uur, zaal open om 20.00 uur.
Entree € 15,-